Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Συναυλία Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων στην Achaia Clauss


Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, τα Οινοποιεία όλης της Ελλάδας ανοίγουν τις πόρτες τους για το κοινό. Οι ''Ανοιχτές Πόρτες'' πραγματοποιούνται φέτος για 13η συνεχή χρονιά και αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού, στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα.

Στόχος της είναι η διοργάνωση ''γεγονότων'' με επίκεντρο το κρασί, τα οποία θα αποτελέσουν αφορμή για την γνωριμία με τους οινοπαραγωγούς και τα Οινοποιεία.

Στην Achaia Clauss, το ανοιξιάτικο εορταστικό διήμερο περιλαμβάνει:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/5
Από 10.30 έως 15.30 ξεναγήσεις στα Κελλάρια, σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Στις 19.00 βραδινή ξενάγηση στα Κελλάρια και την Έπαυλη Clauss και κέρασμα Μαυροδάφνης.
Στις 20.15 μουσική εκδήλωση με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων .

Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Βάγιας Ζεππάτου, θα παρουσιάσει μία ανοιξιάτικη συναυλία με ορχηστρικά έργα στον μοναδικό χώρο του Οινόκαστρου. Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων, με έντονη παρουσία, ποικίλες συμμετοχές, με μουσικά αφιερώματα σε σημαντικούς συνθέτες, διασκευές μουσικών έργων και πρωτότυπες εκτελέσεις τραγουδιών και έργων ορχηστρικής μουσικής, μαγεύει συνεχώς το κοινό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/5
Από 10.30 έως 15.30 ξεναγήσεις στα Κελλάρια, σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Στις 13.30 γευστική δοκιμή του ανοιξιάτικου ''Άρωμα Λόφου ροζέ".

Η Achaia Clauss υποδέχεται αυτό το ανοιξιάτικο διήμερο τους φίλους της στους κήπους της, για να επισκεφθούν το μουσείο, να μυηθούν στον μαγευτικό χώρο του κρασιού, να απολαύσουν το τοπίο που διαμορφώνουν οι αμπελώνες και να δοκιμάσουν τα προϊόντα της.

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου