Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Τις καινούριες ξαπλώστρες του «Nammos» τις απολαύσατε;

Και ούτε πρόκειται εκτός αν είστε διάσημος και πλούσιος! Όμως έτσι για να μη μένετε πίσω στην πληροφόρηση σας ενημερώνω ότι στην Ψαρρού τοποθετήθηκαν καινούριες ξαπλώστρες αξίας 5.000 € η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!! O πελάτης πληρώνει 60 ευρώ το σετ των δύο με την ομπρέλα την ημέρα, για να απολαύσει το μπανάκι του!!!!!


Οι ιδιοκτήτες του «Nammos» αποφάσισαν να ανανεώσουν το εστιατόριό τους και δεν δίστασαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους και να ξοδέψουν 1,5 εκατ. ευρώ για τις 300 νέες ξαπλώστρες που παρήγγειλαν, μαζί με τις ομπρέλες και τα στρώματα, την άνεση των οποίων απολαμβάνουν ήδη οι θαμώνες τους.


Η συγκεκριμένη ξαπλώστρα είναι της εταιρείας Seora, με έδρα στη Μεγάλη Βρετανία, και ονομάζεται Riviera Sunbed. Είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από μαόνι και ατσάλι κορυφαίας ποιότητας. Ο σχεδιαστής της είναι ο Έλληνας Αντώνης Λογοθέτης, ο οποίος εξηγεί πώς προέκυψε η νέα ξαπλώστρα του «Nammos» που κοστίζει μόνη της, χωρίς το στρώμα της Loro Piana που επιλέχθηκε, 2.800 ευρώ. Με το στρώμα της ιταλικής εταιρείας που κοστίζει 1.000 ευρώ και την ομπρέλα της φίρμας Tuuci από το Μαϊάμι, η τιμή της οποίας είναι 1.200 ευρώ, το συνολικό κόστος ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5.000 ευρώ. Το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τις ομπρέλες της Tuuci, που ήρθαν από το Μαϊάμι, αλλά και τις νέες πετσέτες για τις οποίες πλήρωσαν 160.000 ευρώ, είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

Οι ιδιοκτήτες λοιπόν επένδυσαν εφέτος και έχουν φυσικά τους λόγους τους. Ανανέωσαν το μαγαζί και είναι σίγουρο ότι θα βγάλουν τα λεφτά τους, αφού κρίση στη Μύκονο δεν υπάρχει λέμε!!!!

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου