Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ζωγραφίζοντας τον Παράδεισο

Η Akiane Kramarik ήταν μόλις 4 ετών όταν είδε το πρώτο της όραμα. Από τότε άρχισε να ζωγραφίζει με μεγάλη ακρίβεια αυτά που έβλεπε. Δεν ξέρω αν βλέπει στ' αλήθεια τον Χριστό και τη ζωή στους ουρανούς, ξέρω πάντως, παρατηρώντας τους πίνακες ζωγραφικής της, ότι από πολύ μικρή ηλικία έχει ένα καταπληκτικό ταλέντο!

Ζωγράφισε αυτόν τον πίνακα στα οχτώ της!

Η Akiane Kramarik γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1994, στο Mount Morris του Illinois, από Λιθουανή μητέρα και Αμερικανό πατέρα. Οι γονείς της ήταν άθεοι εκείνη την εποχή, μέχρι που η μικρή άρχισε να ισχυρίζεται ότι βλέπει οράματα με τον Θεό και να τα ζωγραφίζει κιόλας!
 
Στα πέντε της!
Η Akiane Kramarik άρχισε να σκιτσάρει και να γράφει ποιήματα στην ηλικία των τεσσάρων και μέχρι την ηλικία των επτά είχε εξελίξει την τεχνική της σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σύμφωνα με την ίδια, η τέχνη της είναι εμπνευσμένη από τα οράματα της και την προσωπική της σχέση με το Θεό. Η νεαρή σήμερα κοπέλα ισχυρίζεται ότι είναι αυτοδίδακτη ζωγράφος και ότι ο ο Θεός της έδωσε τα οράματα από τα οποία εμπνέεται και τις ικανότητες για να δημιουργήσει αυτά τα φοβερά έργα τέχνης. «Ο Θεός είναι ο δάσκαλός μου.», δηλώνει.
Στα εφτά της!
Η πρώτη ολοκληρωμένη αυτοπροσωπογραφία της πωλήθηκε για $ 10.000. Σήμερα η 18χρονη κοπέλα ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που εισπράττει από τις πωλήσεις των έργων της το προσφέρει σε φιλανθρωπίες.
Στα έντεκα!


Δείτε στην ιστοσελίδα της όλους τους πίνακές της ταξινομημένους κατά χρόνο ηλικίας και θαυμάστε το μεγάλο ταλέντο της!
Στα εννιά της!

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου