Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Και όμως, το βιονικό κορίτσι υπάρχει!

Η 7χρονη Olivia Farnsworth, από το Χάντερσφιλντ έχει μια σπάνια διαταραχή εξαιτίας της οποίας δεν είναι ποτέ πεινασμένη, ποτέ κουρασμένη και ποτέ δεν αισθάνεται πόνο!


Οι γιατροί την αποκαλούν «βιονική» και η μητέρα της λέει ότι είναι κατασκευασμένη από ατσάλι ».Η Olivia Farnsworth μπορεί να φαίνεται σαν ένα κανονικό παιδί, αλλά έχει μερικές σοβαρές μοναδικές ιδιότητες. Ποτέ δεν κουράζεται, μπορεί να περάσει μέρες ολόκληρες χωρίς τροφή και δεν αισθάνεται πόνο. Το 7χρονο κορίτσι έχει μια σπάνια διαταραχή χρωμοσωμάτων που έχει αφήσει τους γιατρούς και την οικογένειά της άφωνους. Πιστεύεται ότι είναι το μοναδικό άτομο στον κόσμο που υποφέρει από τα τρία συμπτώματα ταυτόχρονα.

Η μητέρα της περιγράφει μερικές από τις αρνητικές πτυχές της κατάστασης της κόρης της: «Έχει κολικούς και τα μαλλιά της δεν αυξάνονται. Δεν είχε μαλλιά ως τα τεσσεράμισι της. Χτύπησε άσχημα στα χείλη της και δεν είπε τίποτα. Έπρεπε να υποστεί σημαντική πλαστική χειρουργική επέμβαση για να διορθωθεί το σημείο. Είναι επίσης επιρρεπής σε βίαια ξεσπάσματα».

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου