Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Το εμπορικό δαιμόνιο δεν έχει ηλικία!

Στη Βουλγαρία οι πιτσιρικάδες πουλάνε και αγοράζουν ψείρες για να γλυτώσουν το σχολείο!


Σε μπίζνα έχουν ανάγει τα παιδιά στη Βουλγαρία την επιθυμία τους να γλιτώσουν σχολείο, φτάνοντας πλέον στο σημείο να πωλούν και να αγοράζουν μεταξύ τους ψείρες, με σκοπό να "κολλήσουν" και οι γονείς να τα κρατήσουν σπίτι μέχρι να "γιατρευθούν"! 

Το σχέδιο αποκαλύφθηκε όταν ξέσπασε επιδημία ψειρών στα σχολεία της πόλης στα Μπουργκάς. Οι πιτσιρικάδες έκαναν αντιψειρικές θεραπείες και επέστρεφαν στο σπίτι γεμάτοι ψείρες την αμέσως επόμενη μέρα. Αυτό έκανε τους γιατρούς της πόλης να ερευνήσουν το φαινόμενο, που ήταν τόσο έντονο που πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα νέο είδος ψείρας, πιο ανθεκτικό.

Τελικά, μετά από παρέμβαση αστυνομικών, που έκαναν ερωτήσεις στους μαθητές, αποκαλύφθηκε πως τα παιδιά "μόλυναν" εκουσίως το ένα το άλλο, αγοράζοντας ψείρες από εκείνους που είχαν στο κεφάλι τους.   Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, οι έχοντες ψείρες χρέωναν την "υπηρεσία" μέχρι και 5 ευρώ την ψείρα, τάζοντας έως και τρεις μέρες αποχή από το σχολείο.   Το σχέδιο των παιδιών έχει πονοκεφαλιάσει τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής, καθώς μέχρι να ανακαλύψουν τι συμβαίνει, τα μολυσμένα κεφάλια έχουν πολλαπλασιαστεί ήδη πάρα πολύ.


Πηγή: www.lifo.gr
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου