Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Συναυλία Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας - 1η Νοεμβρίου 2015



Η Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας θα δώσει αφιλοκερδώς  συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του Αντωνοπουλείου Ιδρύματος στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 7.30 μμ. 

Η Πολυφωνική είναι ένα διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο καλλιτεχνικό συγκρότημα, ανθρωπιστικά ευαισθητοποιημένο, που τιμά την πόλη μας και όλες οι συναυλίες της αποτελούν σταθμούς στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας, αλλά και στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο. Αυτή τη φορά στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών, η συμμετοχή των τμημάτων της Γ.Φ.Σ. Εμμέλειας, Μικτής Χορωδίας, Βυζαντινού Χορού και Φιλαρμονικής Ορχήστρας προοιωνίζουν μια πραγματική μουσική πανδαισία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος του Συνεδριακού Κέντρου καθώς και ο απαραίτητος εξοπλισμός και λειτουργία για τη συγκεκριμένη εκδήλωση παραχωρήθηκαν δωρεάν από τις Αρχές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει ορισθεί στα 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την υποστήριξη των φιλανθρωπικών σκοπών του Αντωνοπουλείου Ιδρύματος.

Χορηγοί: Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, Δέλτα Καρ ΑΕ, DIVICO SECURITY

Χορηγοί επικοινωνίας: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΑΝΤ1 Radio Patras, IONIAN, ERT ΠΑΤΡΑΣ


Προπώληση: DISCOVER ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου