Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΟΗΘΗΣΤΕ! Φοιτήτρια από την Αιτωλ/νια πέρασε στο Παιδαγωγικό Ιωαννίνων, αλλά δεν έχει χρήματα να αγοράσει ούτε το εισιτήριο λεωφορείου

Την εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας έχει ευαισθητοποιήσει η περίπτωση μιας νεαρής κοπέλας από την Αιτωλοακαρνανία που πέρασε στο Παιδαγωγικό Ιωαννίνων, αλλά δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα των σπουδών. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας έχει απευθύνει σχετική έκκληση για οικονομική στήριξη της φοιτήτριας:


«H Δ.Κ. μαθήτρια Λυκείου της περιοχής μας είναι επιτυχούσα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ιωαννίνων. Όσοι γνωρίζουν την ιστορία της, το δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε και τη βία που υπέστη, θεωρούμε ότι η είσοδός της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν πραγματικά ένας ΑΘΛΟΣ. Τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας είναι τόσο ισχνά που δεν... υπάρχουν πόροι ούτε καν για το εισιτήριο του ΚΤΕΛ για τα Ιωάννινα. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν… τους ευχαριστούμε θερμά» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση και δίδονται στη δημοσιότητα σχετικά στοιχεία.

Η δικαιούχος του βιβλιαρίου είναι η ίδια η μαθήτρια.

IBAN= GR 10 0171 6200 0066 2013 6733 907

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ=  6620-136733-907



ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΤΗΛ.: 26410-57470

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου