Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

4 Πανελλαδικά βραβεία σε σχολείο της Πάτρας! ΕΥΓΕ!

Απίστευτο! Το σχολείο αυτό της Πάτρας έλαβε μέρος σε διαγωνισμό με θέμα τα 40 χρόνια από την Κυπριακή Τραγωδία και απέσπασε 4 διαφορετικά πανελλαδικά βραβεία! Πρόκειται για το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών. Συγχαρητήρια σε μαθητές και καθηγητές! Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο! 


Σάρωσε βραβεία το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών σε διαγωνισμό με θέμα Κύπρος: 1974-2014, 40 χρόνια Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ, τον οποίο  διοργάνωσαν η  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Σπίτι της Κύπρου - Μορφωτικό γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα (σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδο. Ο διαγωνισμός  απευθυνόταν σε  μαθητές δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών και τελούσε  υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας.

-Το πρώτο πανελλαδικό βραβείο διηγήματος απέσπασε η μαθήτρια της Β΄Λυκείου του Πειραματικού Λυκείου Εβίτα Μίντζα.

-Το πρώτο πανελλαδικό βραβείο φωτοϊστορίας απέσπασε ο μαθητής της Α΄Λυκείου Αλέξανδρος Ξιάρχος.

-Το τρίτο πανελλαδικό βραβείο σκίτσου ελαβε η μαθήτρια ης Γ΄Λυκείου Γεωργία Βώσου.

- Το τρίτο πανελλαδικό βραβείο ζωγραφικής έλαβε η μαθήτρια της Β' Λυκείου Κωσταντίνα Κούτουλα.

Υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος για το Πειραματικό Λύκειο ήταν οι κ.κ. Ελένη Καννά και Ευάγγελος Κυριακουλόπουλος.


Η τελετή απονομής έγινε την Τρίτη 13 Μαϊου στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας, παρουσία του Υπουργού Παιδείας κ. Μπαλτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου