Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

AVAAZ: Γερμανοί πολίτες στο πλευρό της Ελλάδας

Μια προσπάθεια υπέρ της Ελλάδας ενόψει της συνάντησης Τσίπρα - Μέρκελ ξεκίνησε από τη Γερμανία στον ιστότοπο ψηφισμάτων AVAAZ μόλις προχτές και ήδη έχει πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις, αφού πάνω από 80.000 Γερμανοί έχουν υπογράψει υπέρ της Ελλλάδας. Μπορούμε και εμείς να βοηθήσουμε στη γιγάντωσή του κινήματος αυτού ψηφίζοντας ΕΔΩ.  



Τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας θα συναντήσει την καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκελ σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση.

Οι οργανωτές του ψηφίσματος στο AVAAZ ζητούν από τους πολίτες όλου του κόσμου να ενώσουν τις φωνές τους με τους χιλιάδες Γερμανούς που έχουν ήδη ψηφίσει και συνεχίζουν να ψηφίζουν απαιτώντας από τους δύο αρχηγούς να συνεργαστούν για την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την πάταξη της διαφθοράς.

Μέλη του Avaaz στο Βερολίνο έχουν σχεδιάσει να παρουσιάσουν δράση-έκπληξη μπροστά απ’το κτήριο όπου θα συναντηθούν οι δύο αρχηγοί τραβώντας την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης όταν οι ψήφοι φτάσουν τις 100 χιλ. Αυτή τη στιγμή έχουν ξεπεράσει τις 105 χιλ. Υποστηρίξτε κι εσείς την προσπάθεια ΕΔΩ.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου