Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Επισκεφθείτε το «PROSVASIS www.prosvasis.co»

Πρόκειται, αγαπημένοι μου αναγνώστες, για μια πολύ ωραία ιδέα, βραβευμένη με Τιμητική Διάκριση στην «Αριστεία Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας 2014» στον τομέα «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας». Βοηθά τα ΑΜΕΑ να βρουν μέρη όπου η διαμονή και η παραμονή τους θα είναι άνετη, αλλά και τους ιδιοκτήτες να παρουσιάζουν τις επιχειρήσεις τους που είναι φιλικές προς τα ΑΜΕΑ. 


Το «PROSVASIS www.prosvasis.co» είναι μια ιστοσελίδα όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα μέρη της Ελλάδας που μπορούν να έχουν πρόσβαση τα ΑΜΕΑ. Και λειτουργεί διαδραστικά, αφού ο καθένας μπορεί να σημειώσει πάνω σε χάρτη και να παρουσιάσει την επιχείρησή του που λειτουργεί υποστηρικτά προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Συνοδεύεται επίσης από ένα το ίδιο ενδιαφέρον μπλογκ. Νομίζω ότι είναι μια ιστοσελίδα που ξεχωρίζει και μπορεί να βοηθήσει όλους τους ενδιαφερόμενους.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που είχαν την ιδέα της δημιουργίας της και ήταν οι: Δασκαλοπούλου Ευτυχία, Καζία Ελένη, Καπογιαννόπουλος Βασίλειος, και Φαζάκης Νικόλαος.


Αν έχετε λοιπόν μαγαζί, ξενοδοχείο, εστιατόριο, γκαλερί, θέατρο, οποιοδήποτε τέλος πάντων χώρο προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ μπείτε, καταχωρήστε τον και παρουσιάστε τον στο «PROSVASIS www.prosvasis.co» πατώντας την επιλογής "Σημεία πρόσβασης". Αν πάλι είστε ΑΜΕΑ μπείτε στο «PROSVASIS www.prosvasis.co» και μάθετε σε ποια μέρη η διαμονή σας θα είναι ποιο άνετη

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου