Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Η φρικτή ζωή της Βανέσα Μέι

Όλοι θα έχετε απολαύσει την καταπληκτική αυτή καλλιτέχνιδα που όμοιά της ίσως και να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο, κατά την ταπεινή μου άποψη. Με λύπη μου όμως πληροφορήθηκα ότι το τεράστιο αυτό ταλέντο καλλιεργήθηκε από μια μητέρα σκληρή που δεν μπόρεσε να προσφέρει στο παιδί της αισθήματα αγάπης, τρυφερότητας και ασφάλειας.... Φαντάζομαι, αν το είχε κάνει, η μουσική της Βανέσα Μέι θα ήταν σίγουρα του παραδείσου....


Σοκάρει η τελευταία συνέντευξη της Βανέσα Μέι, της βιρτουόζου του βιολιού που έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι εκπροσωπώντας την Ταϊλάνδη. Η Μέι αποκάλυψε ότι έχει πάνω από δέκα χρόνια να μιλήσει στη μητέρα της και ξαφνιάστηκε όταν είδε ότι της έστειλε ένα SMS για να της ευχηθεί καλή επιτυχία.

Σοκαριστικός είναι ο λόγος για τον οποίο η διάσημη βιολονίστα δεν μιλάει με την μητέρα της. Η 35χρονη Βανέσα Μέι μίλησε για την εφιαλτική παιδική ηλικία της. Υποστήριξε ότι η μητέρα της τη χτυπούσε και την ανάγκαζε να την προσκυνά για να ζητήσει συγχώρεση! Κι όλα αυτά για το ...βιολί.


Η Πάμελα Ταν Νίκολσον, η μητέρα της ήταν τόσο αυταρχική, 



που επέτρεψε στην Μέι να βγει από το σπίτι μόνη της μόνο όταν έκλεισε τα 20 χρόνια της. «Είχα βρεθεί μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους στη σκηνή και σε εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά δεν ήξερα πώς να περάσω απέναντι το δρόμο», λέει σήμερα γελώντας.



«Δεν έστρωνα ποτέ το κρεβάτι μου, δεν έφτιαχνα το πρωινό μου, δεν περπατούσα μόνη μου στο δρόμο. Όλα ήταν έτσι σχεδιασμένα ώστε να επικεντρωθώ στην καριέρα μου στο βιολί. Μπορεί κάποιος να με πει είτε κακομαθημένη, είτε παγιδευμένη».

Αυτό όμως ήταν το λιγότερο, αφού όπως είπε στη συνέντευξη η μητέρα της  τη χτυπούσε και μάλιστα συχνά στο πρόσωπο και την υποχρέωνε  να γονατίζει μπροστά της ενώ της τραβούσε τα αφτιά προκειμένου να τη συγχωρέσει.



Η Βανέσα Μέι από τα 21 της αποφάσισε να μην ξαναμιλήσει στη μητέρα της και να την «απολύσει» από μάνατζερ. Το μήνυμα που της έστειλε στους Ολυμπιακούς αγώνες ήταν η πρώτη επικοινωνία τους από τότε.

Πηγή: http://www.enikos.gr/ via Daily Mail
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου