Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Eκδηλώσεις Πρωτομαγιάς στην Πάτρα

Το ιστορικό κέντρο της Πάτρας και οι πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας, θ’ αποτελέσουν και φέτος το σημείο αναφοράς των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων για τον εορτασμό της πρωτομαγιάς.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 6.00 το απόγευμα της Τετάρτης 30 Απριλίου, με την πραγματοποίηση της παρέλασης των Χορευτικών Συγκροτημάτων τα οποία θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Πλ. Όλγας, Γούναρη με κατάληξη στην Πλ. Υψηλών Αλωνίων.

Τα δρώμενα στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων θα ξεκινήσουν στις 6.30 το απόγευμα με την πραγματοποίηση του Μουσικοκινητικού Παιχνιδιού από τους X-Saltibagos .Στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των παραδοσιακών χορών, από συγκροτήματα της Πόλης και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Στις 9.15’ το βράδυ θ’ ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από το μουσικό σχήμα «Τρίκυκλο», το οποίο θα διαρκέσει έως και τα μεσάνυχτα, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται έκθεση φωτογραφίας από την Οικολογική Κίνηση Πάτρας, με θέμα «Οι προστατευόμενοι βιότοποι της Δυτικής Ελλάδας».

Στην πλατεία Ομονοίας οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 8.30 το βράδυ με παράσταση Καραγκιόζη από τον Χρήστο Πατρινό. Στις 9.30 το βράδυ τη σκυτάλη θα πάρει η Ορχήστρα του Γιώργου Πετρίτση.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου