Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Το Νησί των Θησαυρών στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2013-2014




Η μεγάλη επιτυχία του Θωμά Μοσχόπουλου Το Νησί των Θησαυρών (βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρόμπερτ Λούις Στήβενσον) συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι!

Με οδηγούς  10 εξαιρετικούς ηθοποιούς, το κοινό θα «ταξιδέψει» σε ένα επικίνδυνα αστείο και συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού, θα καθίσει σε καπηλειά λιμανιών, θα μπει σε αριστοκρατικούς πύργους, θα σαλπάρει με ιστιοφόρα και θα φτάσει σε νησιά με φοινικόδεντρα, ναυαγούς και εγκαταλελειμμένα φρούρια κουρσάρων, θα πάρει θέση σε κρίσιμες συγκρούσεις και ίσως να δώσει την τελική έκβαση στην ιστορία... Μια ψυχαγωγία με πολύ θέαμα και αναφορές στα κοινά, λίγο πολύ, σε όλους «πειρατικά παιχνίδια», με αυθεντικά πειρατικά τραγούδια και έντεχνη μουσική του 18ου αιώνα. Μια ολοκληρωμένη και συνεκτική εμπειρία.

Σκηνοθεσία-Δραματουργική επεξεργασία: Θωμάς Μοσχόπουλος. Σκηνικά: Λίλη Πεζανού. Kοστούμια: Κλαιρ Μπρέσγουελ. Ενορχήστρωση-Μουσική διδασκαλία: Κορνήλιος Σελαμσής. Κινησιολογία: Αμάλια Μπένετ.

Τον νεαρό Τζιμ, τον Κάπτεν Σμόλλετ, τον Λονγκ Τζον Σίλβερ και όλο το πλήρωμα της «Ισπανιόλας» ζωντανεύουν επί σκηνής δέκα εξαιρετικοί ηθοποιοί: Αργύρης Ξάφης, Ηλίας Μουλάς, Σωκράτης Πατσίκας, Άννα Καλαϊτζίδου, Γιώργος Παπαγεωργίου, Γιάννης Κλίνης, Θοδωρής Πετρόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Μιχάλης Κοιλάκος και Σταύρος Σβήγκος.

 Παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τον Νοέμβριο του 2013. 

Πρωινές καθημερινές παραστάσεις για σχολεία και ομάδες με μειωμένη τιμή εισιτηρίου: 8€
Κρατήσεις για σχολεία και ομάδες: Εύα Στυλάντερ τηλ.: 210-86 68 572, 210-86 58 902

Δευτέρα-Παρασκευή 09.30-15.30. Στους υπεύθυνους των σχολείων διατίθενται ονομαστικές προσκλήσεις κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Εκδοτήρια  Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, τηλ.: 210-7282333, www.megaron.gr


Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝ .ΠΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου