Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΑΓΑΦΡΟΝικοί ρυθμοί λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία



Σε ρυθμούς ΑΓΑΦΡΟΝικούς κυλούν οι τελευταίες μέρες του σχολικού έτους για τα σχολεία της Αιγιάλειας αλλά και της γειτονικής Πάτρας.

Στις  22 Μαΐου τα παιδιά του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου ζωγράφισαν τη φαντασία τους και αποτύπωσαν με χρώματα και εικόνες τις εποχές του χρόνου. Η όμορφη ιδέα ενός μαθητή πήρε μορφή στη είσοδο του σχολείου: καράβι και θάλασσα για το καλοκαίρι, σχολείο και φύλλα του φθινοπώρου, χιόνια και κασκόλ για το χειμώνα, λουλούδια και πεταλούδες για την άνοιξη.


Στις 26 Μαΐου το ΑΓΑΦΡΟΝ βοήθησε το πρόγραμμα του ολοήμερου τμήματος του 10ου Δημοτικού Αιγίου, τα παιδιά και τη δασκάλα τους κ. Βιολέττα Εξάρχου να φτιάξουν τα δικά τους πρωτότυπα παιχνίδια στην αυλή. Στο τέλος της σχολικής χρονιάς το κέφι του ΑΓΑΦΡΟΝ όχι μόνο παραμένει αμείωτο αλλά γιγαντώνεται με νέες ιδέες και σκοπούς.


Στις 27 Μαΐου το ΑΓΑΦΡΟΝ, χάρη στον δάσκαλο και καλό φίλο κ.Θωμά Μπουλιέρη, βρέθηκε στο 29ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας και μαζί με τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης, που αποχαιρετούν σε λίγες μέρες το σχολείο τους, έφτιαξαν επιδαπέδια παιχνίδια για τα παιδιά που θα παραμείνουν αλλά και για όσα καινούργια φέρει η νέα χρονιά. 

Aναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου