Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Επισκεφθείτε ένα manga kissas καφέ

 
Αν ταξιδεύετε στην Ιαπωνία, ή απλά θέλετε μια μοναδική εμπειρία, τα manga kissas μπορεί να σας εντυπωσιάσουν. Αυτά τα ιαπωνικά οικήματα είναι ένας συνδυασμός από βιβλιοθήκες κόμικ, καφετέριες και ξενοδοχεία! Και όχι μόνο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσει κανείς μετά από μια γεμάτη ημέρα εξερευνώντας τους δρόμους μιας ιαπωνικής πόλης, μπορούν επίσης να είναι ένας προορισμός από μόνα τους.


Το Manga, μια ιαπωνική λέξη που σημαίνει «χιουμοριστικές εικόνες", έγινε εξαιρετικά δημοφιλές στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα. Το καλλιτεχνικό ύφος και οι συναισθηματικοί χαρακτήρες με τα μεγάλα μάτια και το μικρό στόμα κάνουν το manga αξιαγάπητο. Στην Ιαπωνία έχει διαβαστεί και αγαπηθεί από όλες τις γενιές και στις Ηνωμένες Πολιτείες κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των νέων. Στην πραγματικότητα, οι συγγραφείς και καλλιτέχνες manga στην Ιαπωνία απολαμβάνουν τόσο πολύ το κύρος και τον σεβασμό όσο και οι λογοτέχνες και καλλιτέχνες στη Δύση.
 
Αφού λοιπόν τα κόμικ Manga είναι τόσο δημοφιλή, η δημιουργία των καφέ manga δεν ήταν έκπληξη. Οι καφετέριες αυτές ξεκίνησαν στη δεκαετία του 1970 ως μέρη όπου μπορεί κάποιος να διαβάσει κόμικς και να πιει καφέ και ποτό. Από τότε, ωστόσο, έχουν μεταμορφωθεί σε κάτι νέο. Τώρα, οι περισσότερες καφετέριες manga παρέχουν θαλάμου με υπολογιστή εξοπλισμένο με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, βιντεοπαιχνίδια και DVD και φυσικά χιλιάδες κόμικς.
Πολλές καφετέριες manga βρίσκονται κοντά σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και παρέχουν υπηρεσίες  ωριαίας βάσης. Οι πελάτες τους μπορούν να περάσουν μία ή δύο ώρες διαβάζοντας κόμικς, ενώ περιμένουν το τρένο τους. Ή, αν συμβεί να χάσουν το τρένο τους, μπορούν να περάσουν όλη τη νύχτα στο kissa manga με μειωμένη τιμή. Δεδομένου ότι αυτά τα καφέ είναι ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα, παρέχουν μια φθηνή εναλλακτική λύση αντί για ξενοδοχεία. Παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα δεν προσφέρουν κρεβάτια, οι καρέκλες τους είναι άνετες και πολλά προσφέρουν ακόμη και ντους.

http://jpgames.de/wp-content/uploads/2012/03/manga-kissa-3.jpg
Λόγω του υψηλού κόστους της ενοικίασης διαμερισμάτων, κάποιοι νεαροί Ιάπωνες έχουν επιλέξει να ζουν στα manga Κίσσας μακροπρόθεσμα, καταβάλλοντας ένα ποσό για κάθε εβδομάδα ή μήνα. Άστεγοι άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης αυτά τα καφενεία ως μέρη για ντους και ύπνο σε ένα σχετικά άνετο και ασφαλές περιβάλλον.
 
Οι καφετέριες manga είναι μοναδικές στον κόσμο και σίγουρα αξίζουν την επίσκεψη. Δεν είναι μόνο ένα συναρπαστικό συνονθύλευμα βιβλιοθήκης, καφέ και ξενοδοχείου, είναι ένα μοναδικό και ενδιαφέρον μέρος της ιαπωνικής κουλτούρας.   
 
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου