Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η «Χάιντι» στην Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας



Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας συνεχίζοντας τη σημαντική παρουσία του στα θεατρικά δρώμενα της πόλης μας και ειδικά στην  παιδική σκηνή με την παραγωγή αξιόλογων και ποιοτικών παραστάσεων,  θα παρουσιάσει την χειμερινή θεατρική περίοδο του 2011-2012 την παράσταση  «ΧΑΪΝΤΙ»  της Γιοχάνα Σπίρι.

Συντελεστές: διασκευή: Ιβάν Λέο Λέμο, σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης, σκηνικά-κοστούμια: Κέννυ Μακλέλλαν, μουσική: Βίλεμ Μιλίσεβιτς,  φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος. Παίζουν οι ηθοποιοί: Σταυρούλα Μάκρα, Στέλιος Σοφός, Μάρια Φλωράτου, Χρίστος Πίτσας. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την εκπαιδευτική κοινότητα και τη σύνδεση του θεάτρου με τα σχολεία όχι μόνο της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, θα δοθούν πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία,  στο θέατρο "Απόλλων", οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 1  Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν έως τέλος Ιανουαρίου.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ.

Για την παρακολούθηση της παράστασης από τους μαθητές του Σχολείου σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε σύντομα με το ΔΗΠΕΘΕ (2610 623730,  κ. Πηνελόπη Κοντοδήμου),  γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου