Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του χορευτικού τμήματος της Πάτρας

ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

 
Στο Διεθνές φεστιβάλ χορού στα Νικολέικα θα βρεθεί την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2011 το Χορευτικό Τμήμα τουΠολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας προσκεκλημένο στην συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων απ΄ όλο τον κόσμο. Θα παρουσιάσει χορούς από την Βόρεια Θράκη.
Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2011 θα παρουσιάσει χορούς απ΄ όλη την Ελλάδα στο Σκεπαστό Καλαβρύτων συμμετέχοντας στις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του τοπικού συλλόγου.
Την Τρίτη 2 Αυγούστου 2011 με πολυπρόσωπη αποστολή ταξιδεύει για την Κεφαλονιά  προσκεκλημένο από τον  εκεί Δήμο. Θα δώσει δύο παραστάσεις στην Αγ. Ευφημία και στα Διβαράτα παρουσιάζοντας χορούς απ΄ όλη την Ελλάδα και λαϊκές χορογραφίες. Θα επιστρέψει στην  Πάτρα στις 6 Αυγούστου 2011 το πρωί και αμέσως θα αναχωρήσει για τον Αετό  Μεσσηνία ώστε να συμμετάσχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Πάνω από δώδεκα παρουσιάσεις είναι προγραμματισμένες μέχρι τα  τέλη Σεπτεμβρίου 2011 και μέσα σ΄ αυτές η συμμετοχή στα Μικρασιάτικα, η μεγάλη παράσταση όλων των τμημάτων στης 10 Σεπτεμβρίου 2011, παραστάσεις και  προσκύνημα στους Αγίους Τόπους  29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2011 κ.λ.π.
Οι εγγραφές για τα τμήματα του  Χορευτικού του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας  θα ξεκινήσουν από 1 Σεπτεμβρίου 2011. 

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου