Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Αχάια Κλάους: Καταξιωμένοι ζωγράφοι στην ιστορική οινοβιομηχανία



Μια σημαντική καλλιτεχνική διοργάνωση φιλοξενεί στο μεγάλο Εκθεσιακό, αλλά και στους υπαίθριους χώρους της, γύρω από την Κάβα Δανιηλίδος,η Αχάια Clauss, από 28 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2011.Σαράντα καταξιωμένοι και διάσημοι, όχι μόνο στις χώρες τους, ζωγράφοι και καθηγητές Πανεπιστημίων Καλών Τεχνών''παράγουν'' Τέχνη, στον παλαιότερο χώρο παραγωγής  της Τέχνης της οινοποίησης στην Ελλάδα.

Οι διάσημοι ζωγράφοι, από την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Γερμανία, την Ισπανία, το Ιράκ και ακόμα 15  χώρες θα ζωγραφίζουν καθημερινά από τις 11πμ. μέχρι τις 5μμ. στο Οινόκαστρο,  εμπνεόμενοι από την καταλυτική παρέμβαση του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος, του μοναδικού οικοσυστήματος της Αχάια Clauss,του Μεσογειακού φωτός, της μαγευτικής ανάδειξης των χρωμάτων και φυσικά της μεθυστικής παρέμβασης της Μαυροδάφνης.

Τα έργα τέχνης, που θα δημιουργηθούν σε διαστάσεις 180 Χ 200 m θα αποτελέσουν μία σημαντική, θεματική συλλογή,η οποία θα περιοδεύσει σε πολλές χώρες.Οι φίλοι του Συμποσίου και της Αχάια Clauss είναι ευπρόσδεκτοι καθημερινά 11 - 5  να επισκέπτονται τους χώρους,για να θαυμάσουν τα έργα τέχνης ,να συζητούν και να ανταlλάσουν εμπειρίες και απόψεις  με τους καλλιτέχνες και γενικότερα, να απολαύσουν μια υψηλού επιπέδου καλλιτεχνική διοργάνωση στους δροσερούς χώρους της Αχάια Clauss.

Πηγή: THE BEST
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου