Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Μουσείο σοκολάτας

Η σοκολάτα υγείας Παυλίδη με αφορμή τον εορτασμό των 150 χρόνων από την δημιουργία της παρουσιάζει στο κοινό ένα ιδιαίτερο μουσείο. Στις 29-30 Ιανουαρίου ανοίγει για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της σοκολάτας το πρωτότυπο μουσείο πίσω αό το Εργαστάσιο Παυλίδη.

Μέσα στο Μουσείο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της διάσημης Σοκολάτας από το 1861 μέχρι σήμερα, να αποκτήσουν μία πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί η γραμμή παραγωγής στο Εργοστάσιο Παυλίδη, να δουν την έκθεση συσκευασιών υγείας Παυλίδη που φοιτητές του Κολεγίου Βακαλό Art&Design δημιούργησαν αποκλειστικά για την επέτειο των 150 χρόνων και να απολαύσουν σοκολατένιες λιχουδιές.

Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να απασχοληθούν δημιουργικά σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Με αφορμή την επέτειο η εταιρεία Παυλίδη θα συνεργαστεί με την Μ.Κ.Ο «Ανοιχτή Αγκαλιά», προσφέροντας υποστήριξη σε παιδιά που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες.
Πιο συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί ειδική επετειακή συσκευασία της σοκολάτας υγείας της οποίας το 10% των εσόδων θα δοθεί στην «Ανοιχτή Αγκαλιά» ενώ κατάστημα αναμνηστικών δώρων περιμένει τους επισκέπτες υπέρ των σκοπών του οργανισμού.

Το πρωτότυπο αυτό Μουσείο θα λειτουργήσει στις 29 και 30 Ιανουαρίου ακριβώς πίσω από το Εργοστάσιο Παυλίδη, Πειραιώς 135, Αθήνα, με ώρες λειτουργίας 10:00 το πρωί έως 20:00 το βράδυ.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου