Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Οι αποθήκες της ΑΣΟ στα καρναβαλικά πληρώματα

Μετά από αίτημα των Καρναβαλικών Πληρωμάτων της Πάτρας που κατατέθηκε στην ΚΔΕΠΑΚ στις 26/5/2010 το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε ομόφωνα την απόφαση να παραχωρίσει τις αποθήκες της ΑΣΟ για την αξιοποίηση καρναβαλικών σκοπών.

Η παραχώρηση αυτή αποτελεί αξιοπρεπή λύση για τη στέγαση των αρμάτων και των κατασκευών των πληρωμάτων, ενώ παράλληλα δίνει την προοπτική της λειτουργίας του ΑΣΟ σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και της μετατροπής του σε ζωντανό χώρο πολιτισμού, δημιουργίας και δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με την ομάδα Ca.fri. "Το πρώτο βήμα ολοκληρώθηκε. Για να μην μείνει όμως, η όλη προσπάθεια, ένα «σχέδιο επί χάρτου", πρέπει άμεσα να προχωρήσουν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού, αποκατάστασης και καθαρισμού του χώρου, ώστε να διαμορφωθούν στοιχειώδεις, ανθρώπινες συνθήκες λειτουργίας.

Ευελπιστούμε ότι και οι υπόλοιπες προτάσεις-παρεμβάσεις της ομάδας των Ca.fri., τόσο αυτές που έχουν ήδη κατατεθεί, όσο και αυτές που οι ομάδες εργασίας επεξεργάζονται, θα έχουν τα ίδια θετικά αποτελέσματα και θα συνεισφέρουν στην βελτίωση και την αναβάθμιση του Πατρινού Καρναβαλιού", καταλήγουν.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου