Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση & Διαφυλικές Σχέσεις


Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα:

"Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση & Διαφυλικές Σχέσεις"

Για εκπαιδευτικούς Δημοτικών Σχολείων Αχαΐας

την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010, & ώρες 8.45 – 12.45,
στο Ξενοδοχείο Patra Palace (Όθωνος Αμαλίας 15).

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τις διαφυλικές σχέσεις καθώς και για τα νέα εγχειρίδια εκπαιδευτικών και μαθητών για ηλικίες 6-8 ετών και 9-12 ετών που έχουν αποσταλεί στα τμήματα Αγωγής Υγείας απ’ το Υπ.Ε.Π.Θ.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή ενός τουλάχιστον εκπαιδευτικού – εκπροσώπου από κάθε σχολείο, γι αυτό και εγκρίθηκε σχετική άδεια απουσίας από την Περιφερειακή Διεύθυνση Π. & Δ. Εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας, προκειμένου ένας τουλάχιστον εκπαιδευτικός από κάθε σχολείο (από 4/θέσια και άνω) να συμμετάσχει στην ημερίδα.


Για οργανωτικούς λόγους οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Ημερίδα παρακαλούνται να αποστείλουν μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2010 τη δήλωση συμμετοχής την οποία μπορούν να "κατεβάσουν″ από την ιστοσελίδα του τμήματος Αγωγής Υγείας (http://dipe.ach.sch.gr/dipeach) και να την αποστείλουν στο Fax: 2610 220865.


Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο έχει ετοιμαστεί από το Ινστιτούτο Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου